Yenice Mustafa Çakır İlkokulu
YENİCE MAH. HAMZIK SK. YENICE MUSTAFA ÇAKIR ILKOKULU BLOK NO: 19 AYVACIK / SAMSUN

VİZYON

İstiyoruz ki; Öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın, İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, Elde olanlarla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın, Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Çağdaş, Vatanını, milletini seven, Kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, Özgüveni yüksek, İnsan hak ve özgürlüklerini, Hoşgörüyü, Demokrasiyi, ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.

2013 SBS İlçe 1.si ve 2.si

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz Samsun´a 55 km, Ayvacık´a 8 km, Çarşamba´ya 15 km mesafededir.

Okulumuz Yenice Köyü sınırları içerisindedir.